• darkblurbg

Aandacht voor Sportstichting Dol Fijn tijdens Friese Winterkampioenschap

Gepubliceerd op: 29-10-2021

Op 3 december aanstaande wordt op Victoria Park Wolvega het Friese Winterkampioenschap voor drafpaarden georganiseerd. Voor Stâl Boppeslach zal deze avond in het teken staan van Sportstichting Dol Fijn.

In het afgelopen jaar heeft Stâl Boppeslach zich met haar team sterk gemaakt voor Sportstichting Dol Fijn. Samen met draver Fado de Padd is er ruim € 10.000 verdiend op de wedstrijdbanen in Nederland en Duitsland. Een bedrag dat geheel ten goede komt aan Dol Fijn. 

De activiteiten van Sportstichting Dol Fijn zijn ongelofelijk belangrijk. Zij organiseren sport en spel activiteiten voor kinderen en volwassenen met een beperking. Door de corona perikelen heeft de stichting nagenoeg geen inkomsten kunnen genereren en de overheid stelt geen middelen beschikbaar om de activiteiten van de stichting te verzorgen en uit te breiden. 

Friese Winterkampioenschap

Stâl Boppeslach doet haar uiterste best om de stichting en haar leden te ondersteunen waar zij kan. Het drafsportpodium biedt ons de gelegenheid om aandacht te vragen voor de belangrijke inspanningen van sportstichting dol fijn. 

Het is daarom dat we op 3 december een geweldige avond organiseren op Victoria Park Wolvega. Samen met genodigden gaan we genieten van een ongelofelijk en onvergetelijk programma. Het Friese Winterkampioenschap voor drafpaarden is een geweldig event waarin ook draver Fado de Padd acte de présence zal geven om samen met toprijder John Dekker voor de laatste keer in 2021 alles te geven voor een plek op het podium. Ook hopen we te mogen rekenen op de support van onze genodigden, met verenigde krachten kunnen we voor Sportstichting Dol Fijn, haar vrijwilligers én haar leden, écht het verschil maken.